Stiže verzija modela "đulijeta" za "Maserati"

Bez autora
Dec 08 2011

Ograničena serija modela "alfa romeo đulijeta", koji je ekskluzivno proizveden za "Maserati", uskoro će se naći u prodaji širom Evrope. Model dolazi sa turbo benzinskim motorom od 1.750 kubika i 235 "konjskih snaga", kojim je opremljena čuvena "kvadrifoljo verde" verzija "alfa romeo đulijete".Ovaj motor predstavlja spoj vrhunske tehnologije i sportskog duha uz brigu o očuvanju životne sredine. Ovaj model motora postiže rekordne vrednosti u svojoj kategoriji kada su u pitanju snaga i obrtni momenat.

Stiže verzija modela Ograničena serija modela "alfa romeo đulijeta", koji je ekskluzivno proizveden za "Maserati", uskoro će se naći u prodaji širom Evrope.

Model dolazi sa turbo benzinskim motorom od 1.750 kubika i 235 "konjskih snaga", kojim je opremljena čuvena "kvadrifoljo verde" verzija "alfa romeo đulijete". Ovaj motor predstavlja spoj vrhunske tehnologije i sportskog duha uz brigu o očuvanju životne sredine.

Ovaj model motora postiže rekordne vrednosti u svojoj kategoriji kada su u pitanju snaga i obrtni momenat. Nisku potrošnju goriva u svakodnevnoj upotrebi obezbeđuje direktno ubrizgavanje goriva, dvostruko kontinuirano promenjivo podešavanje ventila, turbopunjač i sistem za efikasnu eliminaciju efekta "turbo rupe".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik